Hem » Berlocker » Energy Muse berlocker » Kärlek Energy Muse berlock
Kärlek Energy Muse berlock Kärlek Energy Muse berlock

Dokument (0)

Kärlek Energy Muse berlock

Kärlek | Skönhet | Harmony


Tillverkad av rosenkvarts, Lepidolit & Double Happiness symbolen kommer kärleksberlocken tillföra kärlek till ditt liv! Bär denna nyckelring med dig hela tiden för att öppna ditt hjärta för alla typer av kärlek. 

 

Energi Muse Kärlek Charm har utformats med rosenkvarts, Lepidolit och dubbel lycka Symbol för att utstråla energi av kärlek, skönhet och harmoni. 

Rose Quartzavger en kraftfull kärlek energi som också arbetar för att förbättra skönhet. Det är stenen för villkorslös kärlek som hjälper till att öppna ditt hjärta för alla typer av kärlek. Rose Quartz aktiverar hjärtchakrat att fylla din kropp med positiv energi.  

Lepidolit var en av Kleopatras favorit stenar, och används för att aktivera hjärtchakrat. Dess lugnande och avslappnande energier hjälper till med känslomässig läkning. 

Dubbla lycko-symbolen  är en urgammal kinesisk symbol för kärlek. Det anses vara en av de mest kraftfulla symboler för att locka äktenskap och lycka till våra relationer. Den dubbla lyckosymbolen arbetar också för att säkerställa glädje och lycka inom det heliga partnerskap. Bär din kärleksberlock med dig för att ingjuta ditt liv med kärlek! 

Gör en önskan och låt din charm leda dig! 

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Kärlek Energy Muse berlock
Artikelnamn: Kärlek Energy Muse berlock
Artnr: BEEM2
295,00 kr /st