Hem » Armband » Kärlek & Vänskap Intentionsarmband Guldpläterad
Kärlek & Vänskap Intentionsarmband Guldpläterad Kärlek & Vänskap Intentionsarmband Guldpläterad

Kärlek & Vänskap Intentionsarmband Guldpläterad

Armband med morganit, larimar, regnbågsmånsten för Kärlek & Vänskap

Vänskap är den viktigaste ingridiensen i våra kärleksrelationer. Vänskap kräver att vi ser den andra människan, att vi är öppna och närvarande. Vi är inte vänner bara för att få våra egna behov tillgodosedda. Att vara vänner är att vara fria och känna gemenskap samtidigt. Djup vänskap är sällsynt, upplevs gudomlig och något av det finaste som finns.

Morganit för att växa i kärlek och leva i jämlikhet med respekt och tålamod. Larimar för att kunna prata från hjärtat och leva i både frihet och gemenskap samtidigt. Regnbågsmånsten för lycka, tacksamhet, känslan av mening och att försynen leder oss och vakar över oss.

Affirmation: Jag älskar mina vänner för dem de är. Mina vänner älskar mig för den jag är.

”Friendship is the purest love. It is the highest form of Love where nothing is asked for, no condition, where one simply enjoys giving.”

— Osho

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Kärlek & Vänskap Intentionsarmband Guldpläterad
Artnr: ARINKR29GP
590,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion