Hem » Armband » Energy Muse armband » Kali Gudinna armband Energy Muse
Kali Gudinna armband Energy Muse Kali Gudinna armband Energy Muse

Dokument (0)

Kali Gudinna armband Energy Muse

Kali-armband

Förändring • Pånyttfödelse • Kraft

Handgjort med sötvattenspärlor, jaspis, röd korall, tigeröga, rudraksha-frön, karneol, pärlemor samt en skalle i koppar.
Sätt dig i kontakt med gudinnan Kalis energi för att släppa saker, människor och attityder som inte längre tjänar dig för att verkligen leva i Guds eller Livets nåd och prakt. Hon kommer att ge näring till ditt behov av att röra på dig, utforska och växa!

Kali - en inkarnation av gudinnan Durga - är den hinduiska gudinnan för radikal omvandling, förändring och pånyttfödelse. Kali-energi står för förstörelse; hon gör sig av med delar av jaget som inte längre tjänar dig när du återskapas. Hon minskar mörker, okunnighet och illusioner. Hennes energi är en symbol för de ständiga skiftena av våra instinkter och känslor. Hon när vårt behov av att röra på oss, utforska och växa. Gudinnan Kali går in i de mörkaste och djupaste aspekterna av själen för att söka efter de saknade delarna i jaget. Hon känner oss tillräckligt väl för att stoppa självdestruktivt beteende och självsabotage.

Gudinnan Kali lever i en ändlös dans av att öppna och stänga sig. I mörkret, släpper hon taget om sitt mörker, i vetskap om att det sanna ljuset och glädjen kommer från djup, djup kapitulation. Hon uppmuntrar dig att lita på och vara öppen för att känna obehag, eftersom detta är ett tecken på utveckling och framsteg. Släpp de saker, människor och attityder som inte längre tjänar dig för att verkligen leva i Guds nåd och prakt. Kali-gudinnans mening hjälper dig att snabbt förflytta dig igenom vad jaget inte längre behöver. Hon är ingenting att frukta, hon kommer för att hjälpa dig att få vad du verkligen behöver. När du verkligen möter Kali, och förstår henne, kommer hon att befria dig från dina rädslor, och avslöja sig som den mest helande och medkännande av alla gudinnor.
Kali-armbandet har skapats för att aktivera djup omvandling och förändring djupt inne i själen hos varje kvinna, där skapande och återfödelse finns.

Bruna och lila sötvattenspärlor representerar dualitet av stabilitet och expansion. Pärlorna främjar oskuld, healing och skönhet. 

Mexikansk röd snöflingejaspis är känd som en överlägset vårdande sten. Det är en kraftfull sköld mot negativitet och låg vibrationsenergi. 

Röd korall är en sann gåva från havet. Den absorberar negativ energi och hjälper till med känslomässig läkning.

Fuchsia-tigeröga är flerdimensionell, ständigt skiftande från mörker till ljus, tros bringa lycka och skydd. 

Rudraksha-frön är extremt kraftfulla, naturliga frön som har burits av yogis och andliga ledare i tusentals år. De förstärker sinnesfrid, lugn, hälsa, framgång och välstånd.

Karneolen är en sten för mod och självförtroende. Den uppmuntrar till att uttrycka sig själv och till självbefrielse.

Pärlemor bärs för renhet, oskuld och för att se skönheten i allt.

Skallen av koppar är en påminnelse om att vi alla är här på jorden för att utvecklas, förändras och ansluta till vår själ. Den har energin för jordad transformation som ger befrielse, kärlek och medveten expansion.

Metallklockor har använts i århundraden för att klarna och ta bort oönskad energi.

Kalla på Kali när du vill återuppväcka medkänsla och en ny början i ditt liv.

Åkallan: Jag uppmanar den mörka skönhet, Kali, som utstrålar och renar, rena mig från rädsla och motstånd. Öppna mig för min största potential.

Alla Energy Muse-produkter är handgjorda i USA. Varje smycke är renat och aktiverat i deras heliga helande rum.
Varje armband varierar något i färg, mönster och storlek, eftersom alla ädelstenspärlor är naturliga och kommer från jorden.


Kali-armband görs med 5-6 mm pärlor och är 19 cm långt.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Kali Gudinna armband Energy Muse
Artikelnamn: Kali Gudinna armband Energy Muse
Artnr: AREM29
680,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion