Hem » Kristaller efter intention » NYSTART - NEW BEGINNINGS » Integritet intentionsarmband
Integritet intentionsarmband Integritet intentionsarmband

Integritet intentionsarmband

Integritet armband med turmalin, turkos & turmalinkvarts

Detta armband är skapat för upplevelsen av att känna sig hel. Dina tankar, önskningar, känslor och din vilja strävar alla åt samma håll och det visar sig i hur du agerar och hur du lever ditt liv.

Armband med pärlor av svart turmalin, turmalinkvarts, turkos och Kristallrummets logga. Svart turmalin för att hämta kraft och tillit från vårt djupaste inre. Integritet är en stor sak och svart turmalin är en av de populäraste healingstenarna när det kommer till att förankra sig i närvaron här och nu, låta jordens energi beskydda och stödja oss och ge oss utrymme att vila och läka oss själva. Turmalinkvarts för att i klarhet och medvetenhet se och uppleva din riktning, din intention, det du vill och turkosen stöder dig att “walk your talk”, att agera i linje med det som är och känns rätt.

Affirmation:

Jag gör alltid det mitt hjärta känner är rätt.

“Wisdom is knowing the right path to take. Integrity is taking it.”

― Anonym

 

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Integritet intentionsarmband
Artnr: ARINKR31
460,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion