Hem » Armband » Intentionsarmband » Inre frid, intentionsarmband guldpläterat
Inre frid, intentionsarmband guldpläterat Inre frid, intentionsarmband guldpläterat

Dokument (0)

Inre frid, intentionsarmband guldpläterat

Armband med ametist, rökkvarts och bergkristall

För upplevelsen av att bara vara. Du står avslappnat och stabilt på jorden, inget rubbar dig. Lugnet fyller ditt hjärta och du njuter av denna stund. Du andas in den krispiga rena luften och känner inre frid.

Pärlor av ametist, rökkvarts, bergkristall och Kristallrummets logga på hållbar elastisk tråd. Ametist för avslappning, släppa taget och närvaro till det gudomliga, rökkvarts för tillit till jorden och närvaro till inre vila, bergkristall för klarhet, renhet och närvaro till ljuset inom oss.

 

Affirmation:
Min själ och mtt hjärta är fyllt av inre frid som alltid finns där när jag behöver den.

        
“Peace comes from within.  Do not seek it without.”
 - Gautama Buddha

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på magiska stenar:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild: Inre frid, intentionsarmband guldpläterat
Artikelnamn: Inre frid intentionsarmband guldpläterat
Artnr: ARINKR1GP
360,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion