Hem » Halsband » Hopp, Intentionsarmband Guldpläterad
Hopp, Intentionsarmband Guldpläterad Hopp, Intentionsarmband Guldpläterad

Hopp, Intentionsarmband Guldpläterad

Armband med turkos, regnbågsmånsten och bergkristall

Hopp är inte bara en önskan om något bättre det är också en källa till kraft när vi tror och tar vår känsla på allvar. Hopp finns inom var och en av oss och ju mer vi gör vårt hopp tillgängligt ju mer styrka har vi i våra liv att genomföra det vi önskar. Du kan träna dig att ta fram och ta vara på hoppet inom dig. Turkos ger oss kontakt med glädje, visdom och himlen bakom molnen.

Regnbågsmånstenen magiska ljus ger oss energi att se vårt eget inre ljus och bergkristallens kraft ger energi och lätthet i alla områden av livet. Tillsammans ger dessa kristaller oss hopp.

Affirmation: Hoppet är min källa till styrka

Cultivating hope can mean the difference between letting your circumstances bring you down and living a life that embraces goodness.”

— Melissa Eisler Chopra Center

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Hopp, Intentionsarmband Guldpläterad
Artnr: ARINKR10GP
510,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion