Hem » Halsband & malor » Långa halsband » High Spirit Mala Rudraksha Ametist
High Spirit Mala Rudraksha Ametist High Spirit Mala Rudraksha Ametist

High Spirit Mala Rudraksha Ametist

Malan för Höga Energier och Andlighet

"High Spirit Mala" är gjord av unika och heliga rudraksha pärlor, kombinerat med  lavendel stenpärlor och bergkristall pärlor. Som hänge vid tofsen har vi använt en större rudraksha pärla.

 

Antal pärlor: 108, handknutna

Hängande längd: ca 47 cm från halsen och ner och ca 86 cm runt om.

Rudraksha Storlek: 7 mm

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

Lavendel är ett mineral med mjuk och kärleksfull energi. Det stärker klarheten i våra sinnen. Erbjuder möjligheten att uppleva välbefinnande, fred och ett universellt  medborgarskap.

Bergkristall: Den naturliga energin för bergkristall är harmoni. Den sägs öka andlig visdom, insikt och klarhet i tanken. Förstärker och överför energi och böner. Höjer medvetandet.

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Bäraren är ensam ansvarig för resultaten. Materialet i detta smycke är hållbart skördat, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerat.

Artikelbild:
Artikelnamn: High Spirit Mala Rudraksha Ametist
Artnr: HAMAS38
925,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion