Hem » Kurser » Healing Cirkel 3/12
Healing Cirkel 3/12 Healing Cirkel 3/12

Healing Cirkel 3/12

Healing Cirkel lördag 3/12

hålls av emelie nilsson

Välkommen att ta del av en mjuk, varm och inkännande cirkel där vi landar och tar ner vardagens brus. Vi startar med en vägledd meditation till avslappnande musik där vi centrerar vår egen energi och går inåt.

Vi gör plats för vår inre röst att träda fram och höras genom en stund av stillhet och lugn.

Därefter får ni lägga er bekvämt nerbäddade under filt för att ta emot Reiki healing i ca 30 min. Emelie kommer att leda healingen till hela gruppen men också gå runt till var och en för att boosta er med livsenergin Reiki.

Reiki är en välkänd och beprövad healingmetod med sitt ursprung från Japan. Reiki betyder universell livskraft. Reiki healing verkar på flera plan för att öka ditt välbefinnande och ditt naturliga energiflöde.
Efter stunden med healing tar vi tid för reflektion kring vår upplevelse och ger utrymme för eftertanke.

Vi avslutar cirkeln med att dra vägledningskort som en kärleksfull påminnelse om vad vi behöver ta med oss just nu. Lekfullt och nära!

Emelie driver eget företag som Reiki terapeut, medium och vägledare inom det andliga och håller gruppsessioner, workshops och event inom dessa områden.

Läs mer och följ Emelie på Instagram @andliga.ting eller på Facebook Andliga.ting

Plats: Hökens gata 6
Antal: 8 platser
När: Lördagen 3/12 kl 14.30-16.30

Varmt välkomna!

  • Information: Det är fri avbokning fram till 7 dagar innan workshopen startar. Avbokar du efter detta erhåller vi hela avgiften. För att avboka eller vid andra frågor kring workshopen maila till kurser@kristallrummet.se.
Artikelbild:
Artikelnamn: Healingcirkel
Artnr: TIKUHC
500,00 kr /st
Lagerstatus: I lager