Hem » Armband » Intentionsarmband » Harmoni, intentionsarmband guld
Harmoni, intentionsarmband guld Harmoni, intentionsarmband guld

Dokument (0)

Harmoni, intentionsarmband guld

Intentionsarmband med grön aventurin, jade & serpentin

För upplevelsen av harmoni och balans i den inre och yttre världen. Ur stillheten från ditt inre växer acceptansen av att allting är i perfekt harmoni. Ju mer du upplever det, desto mer kommer det att bli sant.

Aventurin för stillheten i hjärtat. Serpentin för att bejaka det harmoniska med att allting alltid förändras. Jade för att omfamna helheten och samtidigt vara en del av den. 

Affirmation:
Jag är i balans och harmoni med hela universum och hela universum är i harmoni och balans med mig.
        
“Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra.”
- Nalle Puh

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på magiska stenar:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild: Harmoni, intentionsarmband guld
Artikelnamn: Harmoni intentionsarmband guldpläterat
Artnr: ARINKR11GP
360,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion