Hem » Armband » Energy Muse armband » Green Tara armband Energy Muse
Green Tara armband Energy Muse Green Tara armband Energy Muse

Dokument (0)

Green Tara armband Energy Muse

Grön Tara-armband

Uppfyller önskningar  • Undanröjer hinder


Tillverkad med kambaba-jaspis, koppar, afrikansk turkos, tibetansk agat, tulsiträ och grön zebrajaspis. Grön Tara-armbandet förbinder dig med den starka, kraftfulla gudinna som förkroppsligar kraften i alla 21 Taras. Grön Tara är en gudinna som agerar för att ta bort hinder, bevilja önskningar och skydda oss från rädsla, ångest och motgång.

Grön Tara är den mest dynamiska manifestationen av Tara. Hon är en handlingskraftig gudinna som sägs skydda oss från andliga faror. Hennes mycket stora passion gör henne snabb på att skapa välsignelser i ditt liv. Hon guidar och skyddar oss när vi utforskar vårt inre, hjälper oss att läka och transformera, avskärmar oss från rädsla, ångest och motgång.
Kalla på Grön Tara när du vill öppna ditt hjärta och få det du önskar dig!

Grön Tara-armbandet öppnar hjärtat för att välkomna världen. Kambaba-jaspis hjälper dig att släppa rädsla och negativitet och gör att du kan vistas i ditt öppna hjärta. Den svarta delen av denna sten står för att släppa, och den gröna delen gör att du kan få kraft från den ovillkorliga kärleken i ditt hjärta.

Koppar bidrar till att främja förändring. Den representerar den tibetanska klockringningen, som förändrar energi och gör att du kan röra dig i nya riktningar.

Energin från afrikansk turkos välsignar och harmoniserar kropp, själ och ande.

Tibetansk agat bringar klarhet om sanningen i världen. Den hjälper dig att inse att dina tankar är illusioner och uppfattningar, och leder dig så att du kan se klart i olika situationer.

Tulsiträ är som ett träd som bevarar den uråldriga visdomen som överförs från generation till generation. Om du arbetar med detta trä kan denna kunskap rota sig hos dig.

Grön zebrajaspis tillåter världens ljus att lysa i våra hjärtan, som är Green Taras slutmål.

Grön Tara Mantra: OM TARA TUTTARE TURE SVAHA

Alla Energy Muse-produkter är handgjorda i USA. Varje smycke är renat och aktiverat i deras heliga helande rum.
Varje armband varierar något i färg, mönster och storlek, eftersom alla ädelstenspärlor är naturliga och kommer från jorden.


Grön Tara-armbandet har 5-6 mm pärlor och är 19 cm långt.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Green Tara armband Energy Muse
Artikelnamn: Green Tara armband Energy Muse
Artnr: AREM28
660,00 kr /st