Hem » Armband » Energy Muse armband » Graviditet och Fertilitet armband
Graviditet och Fertilitet armband Graviditet och Fertilitet armband

Dokument (0)

Graviditet och Fertilitet armband

Graviditet Armband

Joy | Nytt liv | Välsignelser

Gjord med Persiko Månsten & Karneol, bära Energy Muse graviditets Armband när du vill känna dig närvarande under graviditeten. Moonstone främjar hormonbalans och minskar eventuella oro och stress som du kan ha i samband med graviditeten.

Graviditet Armband designades för att hjälpa dig genom din graviditet. Persiko månsten är associerad med månen. Den tros vara en kvinnosten, som används för fertilitet och kärlek. I vissa länder, är Moonstone som en "välsignelse" för att säkerställa en stor familj, eftersom det främjar hormonbalans och stärker immunförsvaret. Det minskar också ångest och ger harmoni och frid för bäraren. Det är en av de bästa kristaller för graviditet som du kan bära. Carnelian är stenen av passion, energi och glädje. Det hjälper till att balansera 2:a sakrala Chakra, som är associerad med den kvinnliga menstruationscykeln.

Egyptierna trodde att det var en skyddande sten och en ständig källa till förnyelse vitalitet. Om du försöker bli gravid, rekommenderar vi bär vår Fertilitet Armband, Graviditet Armband och modergudinnan Armband, som Molly Sims på bilden. Om du är gravid, rekommenderar vi bär vår graviditet Armband, New Beginnings armband och Ljus & Love Bracelet.

Affirmation: Jag kärleksfullt acceptera varje skede av graviditeten som ett underbart äventyr att dela med min baby. Vår Graviditet armband görs med två av de mest kraftfulla kristaller för graviditet.

Det är 7,5 "i längd, med 8mm pärlor och uppträdda på elastisk. Moder Barn hänge är försilvrade. Läs mer om kristaller för fertilitet och graviditet, i vår blogginlägg.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Graviditet och Fertilitet armband
Artikelnamn: Graviditet och Fertilitet armband
Artnr: AREM22
595,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion