Hem » Halsband » Glädje, Intentionsarmband silver
Glädje, Intentionsarmband silver Glädje, Intentionsarmband silver

Glädje, Intentionsarmband silver

Armband med karneol, gul kalcit och prehnit

För upplevelsen av den inre våren, skrattet och kraften som bubblar ur dig och ur livet själv. I din mage finns en glädje helt utan orsak, en källa till skratt och till liv. Lägg händerna där och påminn dig själv. Det är inte farligt att dra på smilbanden. Låt glädjen utan orsak få en plats i ditt liv. Det du vattnar växer.

Pärlor av karneol för kontakten med ditt sanna jag, din magkänsla och din livsenergi. Gul kalcit för att du har änglar runt dig som häller ljus i din aura. Prehnit för att ditt sinne är som bubblande champagne, en fridfull känsla av att vara på rätt plats i livet och älska det!

Affirmation:
Det bor en sann glädje för ingenting och för allting inom mig.

 ”Joy is what happens to us when we allow ourselves to recognize how good things really are."
- Marianne Williamson

Tillverkning och design av Kristallrummet

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Glädje Intentionsarmband
Artnr: ARINKR22
420,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion