Hem » Kristalltemplet » Fullmånecirkel med Reiki healing 7/9-22
Fullmånecirkel med Reiki healing 7/9-22 Fullmånecirkel med Reiki healing 7/9-22

Fullmånecirkel med Reiki healing 7/9-22

FULLMÅNE CIRKEL MED REIKI HEALING

Onsdagen den 7/9 2022 kl. 17.30-19.30
Välkommen på fullmånecirkel med Nicole Mirembe!

Varje månfas har med sig sin specifika energi, men fullmånens energi är den mest märkbara och kraftfulla energin. Vi kan se det som att fullmånen lyser upp natthimlen för att på ett tydligare sätt belysa det som inte längre tjänar dig. Mycket av det vi går igenom kan blockera vår väg framåt och därför behöver vi rensa och göra plats för ny energi!

Vad behöver du släppa taget om? Vilka mönster behöver du bli av med för att kunna leva det liv du vill leva?

Efter ritualen kommer vi att fika och avsluta med reiki healing som hjälper oss utforska djupet i oss själva, höra själen kommunicera och skala av lager som osäkerheter, ego och stress.

Vad är reiki healing:

Reiki healing är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet - en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Datum: 7 September

Nicole Mirembe är utbildad reiki healer som jobbar med människor som är på sin läknings resa. Hon hämtar inspiration från naturen, sin bakgrund och andra inspirerande människor. Nicole drivs av att se människors utveckling och har som mission att få folk att komma närmare sig själva.

På Kristallrummet kan ni ta del av Nicoles Fullmåne Cirklar samt andra spännande workshops!

Det är fri avbokning fram till 7 dagar innan workshopen startar. Avbokar du efter detta erhåller vi hela avgiften. För att avboka eller vid andra frågor kring worshopen maila till kurser@kristallrummet.se.

 Frakten i kassan drar vi av från din faktura när din plats är bokad!

 

Artikelbild:
Artikelnamn: Fullmånecirkel med Reikihealing 27/9-22
Artnr: TIKUFUMAREI
480,00 kr /st
Lagerstatus: I lager