Hem » Armband » Förändring, Intentionsarmband silver
Förändring, Intentionsarmband silver Förändring, Intentionsarmband silver

Förändring, Intentionsarmband silver

Armband med malakit, fluorit och serpentin ny jade

För upplevelsen att möta förändringar i livet med ett öppet sinne. Följ med flödet! Låt floden bära dig medströms till nya platser i både ditt inre och yttre liv.

Pärlor av malakit, fluorit, serpentin ny jade, silverpärlor och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. Serpentin för att lyssna på hjärtats längtan, fluorit för att se att allt är i ständig förändring, du kan inte kliva ner i samma flod två gånger och malakit för att hitta dig själv i cyklonens öga.

Affirmation:
Jag litar till allt som livet ger mig

No matter who you are, no matter what you did, no matter where you’ve come from, you can always change, become a better version of yourself.
-Madonna

Tillverkning och design av Kristallrummet.

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Förändring Intentionsarmband
Artnr: ARINKR20
460,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion