Hem » Armband » Intentionsarmband » Förändring intentionsarmband
Förändring intentionsarmband Förändring intentionsarmband

Dokument (0)

Vill du förlänga eller förkorta ditt armband?

 • Om du vill att ditt intentionsarmband ska vara längre än 18,5 cm kan vi göra en specialbeställning. Ange i din beställning hur långt du vill att det ska vara. Du kan också förkorta det till en kortare längd. Välj då den artikeln och skriv i meddelanderutan vilken längd du vill att det ska ha. Skriv meddelande om vad det är du vill i avsedd meddelande ruta till kundtjänst i kassan.  
  från 50,00 kr
 • Förändring intentionsarmband

    Pärlor av malakit, fluorit, serpentin ny jade, silver och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. Armbandet är 18,5 cm långt. 


      För upplevelsen att möta förändringar i livet med ett öppet sinne. Följ med flödet! Låt floden bära dig medströms till nya platser i både ditt inre och yttre liv.
      
      Serpentin för att lyssna på hjärtats längtan, fluorit för att se att allt är i ständig förändring, du kan inte kliva ner i samma flod två gånger och malakit för att hitta dig själv i cyklonens öga.

  Affirmation:
  Jag är litar till allt livet kommer med till mig
          
      “No matter who you are, no matter what you did, no matter where you’ve come from, you can always change, become a better version of yourself.”
  Madonna

  Tillverkning och design av Kristallrummet

  • OBS!: Armbandet är fint förpackat med en bit salviarökelse och en instruktion för hur du renar och aktiverar ditt smycke just för dig.
  Artikelbild: Förlängt intentionsarmband
  Artikelnamn: Förändring intentionsarmband
  Artnr: ARINKR20
  360,00 kr /st