Hem » Hängsmycken till halsband » Flower of Life, livets blomma med kant guldpläterat
Flower of Life, livets blomma med kant guldpläterat Flower of Life, livets blomma med kant guldpläterat

Dokument (0)

Flower of Life, livets blomma med kant guldpläterat

24 karat förgylld mässing med livets blomma ca 45 mm högt, inklusive öglan.

Hänget Livets blomma är en symbol för hela universum. Det sägs vara utmärkt för healing och det hjälper att ansluta dig till ditt högre jag. Formen hos Livets blomma består av 13 sfärer som håller många matematiska och geometriska lagar.Dessa lagar utgör hela universum.

Att ge Livets blomma till någon är som att ge dem hela universum i en juvel. Livets blomma finns i många stora religioner i världen. I Faraonernas Egypten, i de antika templen Abydos, i Israel i gamla synagogor i Galiléen och i Mesada. Det sägs att människor har upplevt positiva förändringar efter att ha burit detta hänge. De har upplevt profetiska drömmar, förmåga att se verkligheten för vad den är, släppt taget om sina illusioner och frihet från djupt liggande rädsla. Blomman av liv är en av de starkaste heliga geometriska former i världen!

 

Vi har lagt den här profukten till utförsäljning då vi tyckte att den sista leveransen inte riktigt höll måttet. Hänget är ändå fint för alla som uppskattar en stor och guldig Livets Blomma.

Artikelbild: Flower of Life, livets blomma med kant guldpläterat
Artikelnamn: Flower of Life, livets blomma med kant guldpläterat
Artnr: HNGPFOLKA
72,50 kr/st (145,00 kr)
50% REA t.o.m. 2018-01-31
 

Andra varor från samma varugrupp

  • 490,00 kr