Hem » Armband » Fertilitet, Intentionarmband Guldpläterad
Fertilitet, Intentionarmband Guldpläterad Fertilitet, Intentionarmband Guldpläterad

Fertilitet, Intentionarmband Guldpläterad

Fertilitet, armband med persikomånsten, rubin, rosa snäckskal, rosenkvart, granat

När det är dags för dig att medvetet följa din önskan att bilda familj, hitta din kvinnorytm, känna månen och vattnets krafter inom dig och skapa ett barn tillsammans med din utvalda partner ska du bära detta armband.

Persikomånsten för kontakten med tidvattnet, känslorna och din kvinnorytm. Låt månstenen fylla din aura med tillförsikt och frid. Rubin till den drottning du är, som äger sin sexualitet, lust och kvinnokraft. Röd granat för att attrahera rätt partner och rosa snäckskal för att lyssna på vattnets budskap, skölja bort varje uns av bitterhet och plocka fram din livgivande rofyllda kraft. Rosenkvarts för den allomfattande och voíllkorslösa kärleken som bor i ditt hjärta och din livmoder.

Affirmation: Jag är bördig och fruktsam som jorden

”The entire universe is conspiring to give you everything that you want.”

— Abraham-Hicks

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Fertilitet, Intentionarmband Guldpläterad
Artnr: ARINKR33GP
590,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion