Hem » Armband » Energy Muse armband » Fertilitet Fruktsamhet armband
Fertilitet Fruktsamhet armband Fertilitet Fruktsamhet armband

Dokument (0)

Fertilitet Fruktsamhet armband

Fertilitet Armband

Blessings | Barn | Mirakel

Gjord med grå månsten & Lepidolit, var fertilitet armband skapats för att hjälpa dig att bli gravid. Moonstone är sten fertilitet, moderskap och öde, tros öka fertiliteten och ansluta dig med din naturliga rytm.

Alla energi Muse produkter är handgjorda i USA. Varje bit är renad och aktiverad i vår heliga helande rum.

Denna Energy Muse lappar skapades för att hjälpa dig att bli gravid.

Energy Muse grundare, Heather Askinosie och Timmi Jandro, är troende i att använda kristaller och fertilitet armband att hjälpa till med att bli gravid. Båda utnyttjade energiska makt Moonstone samtidigt få gravid med deras barn. Heather har hundratals Månstenar insydda i hennes bröllop klänning och hennes vigselring gjordes i ljuset av fullmånen. Timmi bar armband för fertilitet, gjorda med månsten, och stoppade fertilitets kristaller i hennes behå varje dag tills hon blev gravid. Månsten är associerad med månen. Det tros vara en kvinnas sten, slitna för fertilitet och kärlek. I vissa länder, är Moonstone erbjuds som en "välsignelse" för att säkerställa en stor familj, eftersom det främjar hormonbalans och stärker immunförsvaret. Det minskar också ångest och ger harmoni och frid för bäraren. Lepidolit har en mjuk vårdande energi, som påminner oss att älska oss själva. Det bidrar till att lindra ångest med graviditet och förlossning.

Charmen representerar en bindning mellan en mor och ett barn som varar livet ut. Om du försöker bli gravid, rekommenderar vi att bära detta Fertilitet Armband med ett graviditets Armband, New Beginnings armband och / eller modergudinnan Armband, som Molly Sims bär på bilden.

Affirmation: Jag är fertil.

Storlek:.. 7.5 inch elastisk tråd, 10mm pärlor, försilvrade charm, sterling silver mellan pärlor.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Fertilitet Fruktsamhet armband
Artikelnamn: Fertilitet Fruktsamhet armband
Artnr: AREM21
550,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion