Hem » Armband » Fertilitet Fruktsamhet armband
Fertilitet Fruktsamhet armband Fertilitet Fruktsamhet armband

Dokument (0)

Fertilitet Fruktsamhet armband

Fertilitet Armband

Blessings | Barn | Mirakel

Gjord med grå månsten & Lepidolit, så har fertilitetsarmbanddet skapats med förhoppningar om att kunna stärka din fertilitet. Månsten är stenen för fertilitet, moderskap och öde, och tros öka fertiliteten och ansluta dig med din naturliga rytm.

Alla Energy Muse produkter är handgjorda i USA. Varje bit är renad och aktiverad i företagets heliga och helande rum.

Energy Muse grundare, Heather Askinosie och Timmi Jandro, är troende i att användning av kristaller och fertilitetarmband kan hjälpa till med att bli gravid.
De båda använde månstensarmbandet samtidigt med hopp om att de skulle bli gravida med deras barn.
Heather hade hundratals månstenar insydda i hennes bröllopsklänning och hennes vigselring gjordes i ljuset av fullmånen. Timmi bar armband för fertilitet, gjorda med månsten, och stoppade fertilitetskristaller i hennes behå varje dag tills hon blev gravid.

Månsten är associerad med månen. Det tros vara en kvinnas sten som ska kunna hjälpa till med fertilitet och kärlek. I vissa länder erbjuds månsten som en "välsignelse" för att säkerställa en stor familj, eftersom det tros främja hormonbalans och stärker immunförsvaret. Den sägs även minska ångest och ger harmoni och frid för bäraren. Lepidolit har en mjuk vårdande energi, som påminner oss att älska oss själva. Det tros bidra med att lindra ångest och oro vid graviditet och förlossning.

Berlocken representerar bandet mellan en mor och ett barn som varar livet ut. Om du försöker bli gravid, rekommenderar vi att bära detta Fertilitetsarmband med ett graviditetsarmband, New Beginnings-armband och / eller modergudinna-armband, som Molly Sims bär på bilden.

Affirmation: Jag är fertil.

Storlek: 19 cm långt på elastisk tråd, 10mm pärlor, sterling silver mellan pärlorna. 

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Fertilitet Fruktsamhet armband
Artikelnamn: Fertilitet Fruktsamhet armband
Artnr: AREM21
600,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion

  • 350,00 kr