Hem » Halsband & malor » Malor - 108 eller 216 pärlor » Enlightenment Tiny Devotions Mala
Enlightenment Tiny Devotions Mala Enlightenment Tiny Devotions Mala

Dokument (0)

Enlightenment Tiny Devotions Mala

Denna Malas avsikt är att guida dig på vägen till upplysning. Upplysning är ett tillstånd av fullkomlig kunskap eller visdom, i kombination med oändlig medkänsla. Detta är malan för "flickan" som söker svaren i universum genom meditation + reflektion. Att bära denna Mala kommer att ge klarhet och förståelse för både det sätt på vilket saker och ting ser ut, eller verkar vara, för oss, och den sanna naturen av dessa saker.

Denna tofs Mala är handknuten med en medveten avsikt och är perfekt för mantra meditation när du reciterar ditt mantra.

Den fuchsiaröda silkestofsen är en symbol för lotusblommor och representerar upplysning. Då alla trådarna kommer samman till en tråd, representerar den vår förening med det gudomliga och med varandra. Enhet. Knuten symboliserar kopplingen mellan alla varelser i universum.

Rosenkvarts är stenen för villkorslös kärlek och självkänsla. Den används för att läka ångest, ersätter oro och rädsla för att föra fram känslor av lugn och tillförsikt. Det öppnar Hjärt Chakra att förbättra all slags kärlek i ditt liv. Dessa kärleksfulla energier lär oss att att också älska oss själva; där i finner vi självkänsla. Känslomässigt tror man att rosenkvarts balansera känslor och skapa fred och lugn. Alla dessa egenskaper i kombination tillåter Enlightenment Mala att bära energier av förlåtelse, tolerans + medkänsla, vilka gör det möjligt för oss att se det goda i både andra och oss själva.

Amazonite är stenen för sanning. Den ger stöd för att öka intuition, kreativitet och intellekt, hjälp till kommunikation och tillit. Amazonit främjar inspirerande handling. Det används för att läka känslomässiga trauman, inspirera hopp och skingra oro + rädsla. Man tror att amazonit kan läka effekterna av känslomässiga trauman.

Fuchsia Agat är en vibrerande sten för skydd och styrka, känd för att öka balansen i vår yin och yang energi. Det kan vara mycket fördelaktigt för självrannsakan och upplysning genom att möta sig själv i nuet när man konfronteras med behovet av ett beslut.

Tassel Längd | ca 9 cm

Längd Total | ca 96 cm

 

 

  • OBS!: Finns att köpa i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Enlightenment Tiny Devotions Mala
Artikelnamn: Enlightenment Tiny Devotions Mala
Artnr: HATD27
1350,00 kr /st
 
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Andra varor från samma varumärke eller kollektion