Hem » Armband » Energy Muse armband » Empowerment Energy Muse Armband 19 cm
Empowerment Energy Muse Armband 19 cm Empowerment Energy Muse Armband 19 cm

Dokument (0)

Empowerment Energy Muse Armband 19 cm

Vision | Andlighet | Balans

Tillverkad med azurit, hematit, ametist & sodalit, vårt Empowerment halsband skapades för att hjälpa dig att förverkliga din potential och känna delaktighet. Det bidrar också till att lösa upp negativ energi och expandera sinnet.

19 cm långt, ställbart

Detta Empowerment halsband har skapats för att hjälpa dig att förverkliga din potential och känna att du kan skapa ditt liv. Azurite används för  att förbättra inspiration och expandera sinnet. Det är en ädelsten för inre vision som hjälper till att förstärka din intuition. Azurite stimulerar också sinnet, vilket gör det fördelaktigt ädelsten att lägga till din studie rutin. Hematit arbetar för att lösa negativ energi och sprida spänning. Det är den mest kraftfulla och effektiva jord ädelsten.

Ametist främjar tydliga ställningstaganden och underlättar beslutsfattandet. Det är en naturlig stressreducerande sten som lockar positiv energi.

Quartz Crystal reglerar och absorberar komprometterade energier. Det bidrar också till att förstora och stärka din avsikt. Sodalit lugnar sinnet, vilket banade väg för ny information tas emot.

Äkta kinesiska mynt , beräknas vara 100-500 år gammal, är en gammal och kraftfull manifestestationsverktyg för att attrahera rikedom, lycka och oändliga möjligheter. En symbol för lycka, den runda formen representerar himlen och det inre torget symboliserar jorden.

Affirmation: Jag accepterar min storhet med tacksamhet.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Empowerment Energy Muse Armband 19 cm
Artikelnamn: Empowerment Energy Muse Armband 19 cm
Artnr: AREM39
595,00 kr /st
 

Andra varor från samma varugrupp

Andra varor från samma varumärke eller kollektion