Hem » Vårfynda! 30% » Cornelia Webb, silver örhänge med bergkristall
Cornelia Webb, silver örhänge med bergkristall Cornelia Webb, silver örhänge med bergkristall

Cornelia Webb, silver örhänge med bergkristall

Cornelia Webb örhänge med bergkristallspets och silverpläterad mässing

Elegant men ändå rått, ett Cornelia Webb örhänge med organisk bergkristall. Bergkristall är en klar kristall och är den dinglande detaljen i detta krökta par. Detta örhänge är skapat i mässing med silverplätering. Själva stiftet "pluppen" är skapat av sterling silver för att undvika nickel. Ett maffigt örhänge från Cornelia Webbs nya kollektion.

Mått:
Längd: ca 90 mm
Bergkristall: ca 23x8 mm

Alla våra halvädelstenar och ädelstenar är naturliga och kan variera i storlek och färgskugga, vilket gör varje smycke unikt.

 

  • Information: Förvara ditt smycke i en låda/smyckeskrin när du inte bär det. För att bromsa åldringsprocessen, se till att du tar bort smycket innan du kommer i kontakt med vatten, parfym, lotioner eller kemikalier som kan skada dina smycken och undvik fuktiga rum. Ta också bort smycket när du tränar.
  • Tänk på: Förvara ditt smycke i en låda/smyckeskrin när du inte bär det. För att bromsa åldringsprocessen, se till att du tar bort smycket innan du kommer i kontakt med vatten, parfym, lotioner eller kemikalier som kan skada dina smycken och undvik fuktiga rum. Ta också bort smycket när du tränar.
  • OBS: Garanti: 1 års garanti för fabriksfel på alla Cornelia Webb smycken. För vardagsslitage gäller ingen garanti.
Artikelbild:
Artikelnamn: Örhängen CW silverplät. mässing Långt med stift
Artnr: OERCWSP32015637
1500,00 kr /par
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion