Hem » Armband » Energy Muse armband » Childbirth armband Energy Muse
Childbirth armband Energy Muse Childbirth armband Energy Muse

Dokument (0)

Childbirth armband Energy Muse

Förlossningsarmband

Lycksalighet | Nåd | Välsignelser


Tillverkad av unakit & persikomånsten. Förlossningsarmbandet skapades för att hjälpa dig genom din graviditet och förlossning. Bär detta för att känna dig lugn och avslappnad. Lita på att födelsen av ditt barn kommer att vara en trygg och underbar upplevelse.

Unakit hjälper dig att se det vackra i livet och lyfter din ande. Den tros vara till gagn för det kvinnliga reproduktiva systemet. Placera unakit på magen för att skapa en andlig förbindelse med det ofödda barnet. Bär unakit i förlossningsrummet under förlossningen, viket bidrar till att underlätta övergången.

Persikomånsten är associerad med månen. Den tros vara en kvinnosten, som bärs för fertilitet och kärlek. I vissa länder erbjuds månsten som en "välsignelse" för att säkerställa en stor familj, eftersom det främjar hormonbalans och stärker immunförsvaret. Den minskar också ångest och ger harmoni och frid för bäraren.

Amuletten står för bandet mellan mor och barn som varar livet ut.

Affirmation: Jag är redo att bli mamma.

Energy Muse rekommenderar att du under förlossningen bär ditt förlossningsarmband, New Beginnings-armband och graviditetsarmbandet.


Förlossningsarmbandet är ett 19 cm långt elastiskt armband med 8 mm pärlor.

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Childbirth armband Energy Muse
Artikelnamn: Childbirth armband Energy Muse
Artnr: AREM27
495,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion