Hem » Halsband & malor » Halsband utvalt » Chakra Mala med sandelträ Tiny Devotions Mala
Chakra Mala med sandelträ Tiny Devotions Mala Chakra Mala med sandelträ Tiny Devotions Mala

Dokument (0)

Chakra Mala med sandelträ Tiny Devotions Mala

Kroppens olika chakra kan ses som våra sensorer I kroppen som absorberar och sänder ut energi.
Det är viktigt att hålla sina chakran i balans, speciellt då de påverkar dina känslor och sättet som du interagerar med andra personer i din närhet. Använd denna mala som en daglig påminnelse om att hålla ditt liv, och dina chakran i balans.

Kronchakrat är håller dig sammankopplad med universum, och det fördelar universums energi ut i dina resterande 6 chakran.
Ametist är den perfekta stenen för djupgående meditation, och hjälper dig att ta ditt spirituella
medvetande till nästa nivå.

Tredje ögat-chakrat kanaliserar intelligens och övernaturliga krafter. Placerat mellan dina ögonbryn så hjälper detta chakra dig att se situationer med ett solklart perspektiv.
Lapis är en värdefull sten som öppnar upp mot Spirit Guardians.

Halschakrat är ditt kommunikationscenter. Kom håg, kommunikation handlar inte bara om att tala, utan också om att lyssna. När ditt halschakra är öppet och balanserat så kommer du finna det enklare att uttrycka dig själv på ett kreativt och artistiskt sätt.
Turkos är en lugnande sten som sägs förstärka kommunikation och förbereder ditt sinne för att ta emot visdom och insikt.

Hjärtchakrat är placerat i kroppens centrum och balanserar själ och betydelser. Det är ett kärlekscentrum för människans energisystem där gjädje, lycka och medkänsla utstrålas ifrån.
När ditt hjärtchakra är öppet och balanserat så känner du en djupgående känsla av kärlek och medkänsla för allt och alla. Aventurin är känd för att vara ett bra beskydd och helande för hjärtat.

Solar plexus-chakrat är ditt center för personlig styrka, tillväxt och förståelse.
Placerat mellan din navel och basen för ditt bröstben, så är detta platsen där din “magkänsla” kommer ifrån, dessa signaller från universum som visar sig när du behöver vägledning.
Citrin är en glädjefylld sten av överflöd och manifestering, sägs även dra till sig lycka, välgång, framgång och vara en dörröppnare.

Navel-chakrat kontrollerar eller känner av kopplingar. Det symboliserar vår öppenhet mot andra och dina relationer, när detta chakra är i balans så känner du medkänsla, du blir mer instinktiv och stabil.
Karneol har en djärv energi, som frammanar en ström av värme och glädje, som stimulerar och förstärker.

Rotchakrat representerar din grund i denna värld. Den är lokaliserad i basen av din ryggrad, nära svanskotan, som hjälper dig att känna dig säker och grundad. När ditt rotchakra är i balans så känner du dig stark, självsäker, lugn och centrerad. Fuchsia-agat inspirerar dig till att vara grundad och sägs ge dig kristallklart omdöme. Den sägs även stabilisera din aura, ger dig ett förhöjt medvetande och uppmuntrar spirituell utveckling.

Innehåller bergkristall, ametist, lapis lazuli, turkos, grön aventurin, citrin, karneol, fuchsia-agat och sandalträ.
Mått: ca 48 cm inkl. hänge.

Artikelbild: Chakra Mala med sandelträ Tiny Devotions Mala
Artikelnamn: Chakra Mala med sandelträ Tiny Devotions Mala
Artnr: HATD41
1350,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion