Hem » Halsband & malor » Malor - 108 eller 216 pärlor » Calm Mala Tiny Devotions Mala
Calm Mala Tiny Devotions Mala Calm Mala Tiny Devotions Mala

Dokument (0)

Calm Mala Tiny Devotions Mala

Calm Malas avsikt är att hjälpa dig att vara lugn + meditera på. Sakta ner. Lugna ner dig. Oroa dig inte. Ha inte bråttom! Lita på processen + skapa din egen känsla av lugn bland kaoset. Njuta av åkturen. "Enjoy the ride", njut av din process. det ordnar sig. 

Amazonite är en lugnande sten och sägs bringa fred + lugn till sin bäraren. Den kallas stenen för sanning, och det sägs den läker känslomässiga trauman medan detn skingrar oro och rädsla. Man tror att den inspirerar till en djup känsla av hoppfullhet och välbefinnande. Allt kommer att bli bra i slutändan, och om det inte är okej, då är det är inte slutet!

Leonardo Da Vinci skrev en gång att Ametist har befogenhet att skingra onda tankar och påskynda intelligens. Lavendel Ametist tros bringa fred och enighet, tillsammans med Amazonit framkallar den känslor av stillhet och lugn.

Pärlor representerar renhet av själen, tro, sanning och visdom. De tros stimulera kvinnlighet och hjälpa till med självacceptans. Pärlor tros lyfta din själ och få dig att känna lugn.

Sandelträ rensar stress och för oss närmare det gudomliga. Det avger en lugnande doft som är känd för att locka positiv energi och realisera önskningar.

längd | 35 tum

Stone Typ | slät Oval

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Calm Mala Tiny Devotions Mala
Artikelnamn: Calm Malal Tiny Devotions Mala
Artnr: HATD29
1600,00 kr /st
 

Andra varor från samma varumärke eller kollektion