Hem » Halsband & malor » Energy Muse Halsband » Attract Love halsband
Attract Love halsband Attract Love halsband

Dokument (0)

Attract Love halsband

Glädje | Kärlek | Harmoniska förhållanden

Halsbandets längd är ca. 45 cm. och består utav Rosenkvarts och guldpläterade detaljer. 

Gjord med rosenkvarts, symbolen för "Dubbel glädje" och rött snöre, så är detta "Attract love"-halsband aktiverat med energier för kärlek, glädje och förhållanden. Detta vackra och enkla halsband är en rekreation av Enery Muse-grundaren Heather Askinosie skapade åt sig själv för att dra till sig kärlek. Hon hoppas att de kommer ge dig lika mycket tur och kärlek som den gjorde för henne! 

Att lära sig att älska sig själv är början på en livslång romans. Detta "Attract love"-halsband är designat för dem som letar efter att finna kärleken. Detta halsband som skapades av Heather Askinosie, och hennes stora kunskap inom Feng Shui och kristaller för kärlek, för att aktivera en lättburen "formula" för kärlek, glädje och förhållanden. 

Rosenkvarts är stenen för vilkorslös kärlek och skönhet. Den sägs hjälpa till att hela hjärtats energier, och förhöja ens självförtroende, så att mer kärlek kan äntra ditt liv. Rosenkvarts ditt hjärtchakra för att öppna ditt hjärta så att det kan attrahera kärlek. Halsbandet har 2 stycken pärlor av rosenkvarts, eftersom att 2 är siffran för partnerskap. 

"Dubbel glädje"-symbolen sägs vara en av de mest kraftfulla symbolerna för att attrahera kärlek, giftermål och glädje. Det råder en perfekt symetri, flöde och balans i denna symbol, vilket talar för möjligheten till en bibehållande harmonlig energi i en kärleksrelation. 

Det röda snöret sägs bringa tur och aktiverar "dubbel glädje"-symbolen.

Affirmation: Mitt hjärta är alltid öppet. Jag utstrålar kärlek. 

  • OBS!: Dessa fantastiska smycken finns i webbutiken samt i butiken på Slussen
Artikelbild: Attract Love halsband
Artikelnamn: Attract Love halsband
Artnr: HAEM31
470,00 kr /st