Hem » Armband » Armband med mässing, brons och stenar » Armband Hälsa Energy Muse
Armband Hälsa Energy Muse Armband Hälsa Energy Muse

Dokument (0)

Armband Hälsa Energy Muse

Helar | Skyddar | Stärker hela kroppen

Tillverkad med turkos, Sodalit & Fancy Jasper, vår hälsa Armband skapades för att förbättra och skydda din fysiska välbefinnande. Turkos håller vibrationer Moder Jord, som avger starka energier styrka och läkning.

Armband för Hälsa utformades för att förbättra och skydda ditt fysiska välbefinnande. Turkos är känd som en stor healingsten och arbetar för att skydda och balansera chakran och stärka övergripande organ i processen. Det är en ädelsten för välbefinnande som bidrar till att stärka och läka hela kroppen. Turkos tros vara den en energibro mellan himmel och jord. Den rymmer vibrationer av Moder Jord, avger energi av kärlek och healing. Sodalit uppmuntrar avkoppling och lugnar sinnet. Den har en mycket harmoniserande och lugnande effekt på kroppen.  Fancy Jasper hjälper till att avlägsna energi blockeringar i kroppen, främja balans och bättre hälsa.

Det äkta kinesisk myntet, beräknas vara 100-500 år gammal, och är en gammal och kraftfullt manifestationsverktyg för att attrahera rikedom, lycka och oändliga möjligheter. Myntet är en symbol för lycka; med sin runda form representerar det Himlen och interiören "torget" symboliserar jorden.

 

Affirmation : Jag bor i en vibrerande hälsosam kropp, själ och ande.

 

 
  • OBS!: Finns i webbutiken samt i butiken på Hökens gata
Artikelbild: Armband Hälsa Energy Muse
Artikelnamn: Armband Hälsa Energumuse
Artnr: AREM20
730,00 kr /st

Andra varor från samma varugrupp

  • 680,00 kr
  • Andra varor från samma varumärke eller kollektion