Hem » Armband » Chakraarmband » Armband Attrahera Kärlek
Armband Attrahera Kärlek Armband Attrahera Kärlek

Dokument (0)

Armband Attrahera Kärlek

Att älska sig själv är början på en livslång romans.

Attrahera Kärlek, från Energy Muse, var avsedd för de som vill hitta kärleken. Detta armband aktiveras för kärlek, lycka och relationer.

Rosenkvarts är stenen för kärlek och skönhet. Det hjälper till att läka energin i hjärtat och höjer din självkänsla, så att mer kärlek kan komma in i ditt liv. Den kinesiska symbolen för dubbel lycka anses vara en av de mest kraftfulla tecken för att locka kärlek, äktenskap och lycka . Det är perfekt symmetri, flöde och balans i det kinesiska dubbel lycka tecknet, som talar om möjligheten till en varaktig harmonisk energi i en kärleksrelation.

Lepidolit var en av Kleopatras favorit kärleks kristall, eftersom det används för att aktivera hjärtchakrat. Det är en av de bästa kristallerna för kärlek, som bär en positiv, upplyftande energi som uppmuntrar lugn och kärlek.

Sötvattenpärlor är bringare av ljus, skönhet och renhet, bär kraftfull energi av månen.

Detta är formeln för ensamstående kvinnor som vill attrahera kärlek. När Energy Muse grundare, Heather Askinosie, dejtade och var redo att ge kärlek i sitt liv, gjorde hon sig ett speciellt armband som kombinerade hennes kunskaper om gamla hemligheter och kristaller. Armbandet kombinerar rosenkvarts, röd tråd och den kinesiska dubbel lycka symbolen, en formel som hon visste skulle maximera energin av kärlek. Armbandet Attrahera Kärlek är en återskapelse av det armbandet som förde kärleken till henne, och hon hoppas att det kommer att ge kärlek i ditt liv, som det gjorde för henne.

Håll Attrahera Kärleks armbandet i båda händerna och säg högt : "Jag är redo för en ny kärleksrelation att komma in i mitt liv . "Bär ditt armband på vänster hand i 21 dagar i sträck, ta av det när du duschar, badar eller sover. Håll din avsikt levande varje dag , visualisera dig själv i en kärleksfull relation, och din önskan kommer att gå i uppfyllelse!

 
  • OBS!: Finns i webbutiken samt i butiken på Hökens gata
  • Tänk på: Med varje smycke medföljer Energy Muse speciella smyckespåse och en lång beskrivning på hur du aktiverar ocyh använder ditt smycke för att förbättra ditt liv.
Artikelbild: Armband Attrahera Kärlek
Artikelnamn: Armband Attrahera Kärlek
Artnr: AREM1
530,00 kr /st

Andra varor från samma varumärke eller kollektion