Hem » Black week 25% på allt* » Älska dig själv intentionsarmband med guldpläterade pärlor
Älska dig själv intentionsarmband med guldpläterade pärlor Älska dig själv intentionsarmband med guldpläterade pärlor

Älska dig själv intentionsarmband med guldpläterade pärlor

Armband med rosenkvarts, gul kalcit och orange kalcit

Acceptera, vårda och älska den du är här och nu. För upplevelsen av att du innerligt, närvarande, passionerat och harmoniskt älskar dig själv precis som du är, hel och hållen.


Pärlor av rosenkvarts, gul kalcit, orange kalcit, silver och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. Orange kalcit för att känna hur meningen med ditt liv är djupt förbunden med helheten och det existentiella eller gudomliga varandet. Gul kalcit för kraften i att fullständigt acceptera sig själv och sin personlighet exakt som den är. Rosenkvarts för att att låta kärleken omfamna allt och lyfta oss till nya energinivåer...

Affirmation:

Jag älskar mig själv villkorslöst.
        
“The love you seek is seeking you at this moment.”
- Deepak Chopra

  • Information: Utförande: Armbandet är trätt på hållbar elastisk tråd Storlek: Armbandet mäter 17,5 -18 cm i yttre omkrets. Material: Stenpärlor som är fasettslipade eller rundslipade, Storlek på pärlorna är ca 6mm. Silverpärlor i sterling silver tillsammans med Kristallrummets logga eller guldpläterade pärlor och logga.
  • OBS: Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs, den tål inte heller vatten, stark kyla eller värme. Allt detta påverkar tråden och gör att den fryser eller torkar och blir skör eller spröd. Det är inte heller en god idé att sova med halsband eller armband på elastisk tråd eftersom du inte vet vad du gör i sömnen.
  • Nyfiken på stenars magi?:

    Läs mer om Magiska stenar, intentioner och vad stenarna kan betyda här >>

Artikelbild:
Artikelnamn: Älska dig själv Guldpläterat
Artnr: ARINKR6GP
460,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion