Hem » Halsband & malor » Abundance Mala Rudraksha Pyrit
Abundance Mala Rudraksha Pyrit Abundance Mala Rudraksha Pyrit

Abundance Mala Rudraksha Pyrit

Denna "ÖverflödsMala" görs från små rudraksha 4 mm, varvat med Pyrit pärlor av samma fina storlek. Ovanför tofsen använder vi ett Mica hängsmycke. Denna Mala är i resonans med det 3: e chakra.

Rudraksha pärlornas storlek är 4 mm uppträdda på en stabil elastisk tråd.

Rudraksha: Det sägs att Rudraksha ger bäraren fred, enkelhet och fokus. Avslappning till kroppen och skyddar mot negativa krafter och tankar. Rudraksha fröna är heliga i många kulturer världen över. Namnet betyder Shivas tårar och är en symbol för Shivas medkänsla med mänsklighetens lidande. Ju mindre Rudrakshapärlorna är, ju mer sällsynta är de och ju starkare är deras energi.

Pyrit sägs öka vitalitet, hjälpa oss att övervinna dåliga vanor och skapa nya mönster av hälsa och positiv energi. Pyrit är en kristall för manifestation och överflöd i ditt liv.

Detta unika smycke är kärleksfullt handgjort av Aum Rudraksha designer på Bali. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Resultaten är ensam ansvarig för bäraren. Materialet i detta smycke är hållbart skördad, rättvisemärkt och smycket är etiskt producerade.

Artikelbild:
Artikelnamn: Abundance Mala Rudraksha Pyrit
Artnr: HAMAS41
1670,00 kr /st
Lagerstatus: I lager

Andra varor från samma varumärke eller kollektion