Information om oss på Kristallrummet!Vår Kristall affisch

Kristallrummet AB är ett butik och grossistföretag med produkter för skönhet, hälsa, nyskapande och andliga värden. Vi är specialister på smycken och ädelstenar i alla former av råa, slipade, fasetterade stenar och smycken.

Aktiebolaget bildades 1990 efter en period av försäljning hemma, på mässor och i mindre hyrda lokaler. Företaget har nu två butiker, en webbutik och en omfattande försäljning till företagskunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vår långa erfarenhet av alla aspekter av att driva ett butiksföretag med fokus på ädelstenar och artiklar för medveten närvaro och skönhet har gjort oss ledande inom vår nisch i Sverige.

Vår värdegrund

Kristallrummets vision är att ”Leva och förmedla skönhet, kärlek och kraft”.
Vårt motto är ”Överflöd och Tacksamhet” och vår värdegrund är ”Fira Livet”. Vi arbetar för att våra produkter, vårt arbetssätt, våra medarbetare och allt annat som ingår i Kristallrummet andas dessa kvalitéer och att Du som kund inspireras av vårt företag.

Våra medarbetare

Kristallrummets medarbetare är en härlig blandning av fantastiska individer, vilka tillsammans skapar Kristallrummet till det fantastiska företag vi har idag.

Omtanke om miljö och människor

Det är viktigt för oss att kunna sälja miljöriktiga smycken framtagna ur ett perspektiv av hållbarhet och kärlek för jorden. Vi försöker även dra ner på vårt plastanvändande. Vi har svarta ECO-påsar som är 100% biologiskt nedbrytbara.