Varför ska du bli medlem i Kristallrummets Kundklubb?

Kristallrummet har faktiskt funnits sedan 1990 i Gamla Stan, men redan ett par år innan den lilla butiken öppnade hade vi ett rum med kristaller och stenar på Pan (ett evenemangs- och behandlingscenter och en restaurang på Götgatan) som inte finns längre. 

Vi har kunder som besöker oss på sin årliga tur till Stockholm på sommaren, julen eller kanske påsken. Vi har kunder från hela världen som tackar oss för våra fina bärnstenssmycken och vi har fortfarande många återförsäljare från de första åren av vår verksamhet.

Våra trogna kunder har förstås blivit fler för varje år som gått. Barn växer upp, tonåringar blir föräldrar och du som var vuxen när vi startade har kanske fått barnbarn. Intresset för stenar, kristaller och smycken, inspirerade av naturen och i äkta material har ökat i takt med att fler och fler uppskattar vår fantastiska jord.

Vi tror att du som är intresserad av våra produkter och av vårt företag också vill vara närmare vän med oss. Då känns det naturligt för oss att försöka erbjuda dig bättre vilkor, bra rabatter och tillfälliga fördelar som nu t.ex. att vi slår in dina paket med papper och vackra band till julen. 

 

Fördelarna med att vara Kundklubbsmedlem just nu:

> Samla bonuspoäng - du får en bonuscheck på 200 kr varje gång du handlat för 2000 kr. Detta gäller produkter som inte redan ingår i en rabattkampanj eller är nedsatta av andra skäl och det gäller inte heller våra vintage och secoand hand varor som vi säljer på kommision. Läs mer här >>

> Gratis returfrakt - du får en reurblankett med i ditt paket. Varor som du inte vill ha skickar du bara tillbaka och det tar ca en vecka från det att vi fått ditt paket så vi kontaktar dig och returenerar pengarna. Läs mer här >>

> 40% rabatt på påsar, kartonger och andra tillbehör för att göra ett fint paket eller displaya dina produkter hemma på ett bra sätt. Se alla produkterna här >>

> VIP-kund! du vet väl att du kan fråga vår inköpare efter specialbeställningar. Är det stenar eller smycken som du saknar i vårt sortiment så hör av dig till oss. Vi gör alltid allt vi kan för att uppfylla våra kunders önskemål. Vi prioriterar också Kundklubbsmedlemmar när det gäller snabb leverans. 

> Nyhetsbrev med information och rabatter varje vecka. 

> Speciella evenemang just för dig. T.ex hade vi några lyckade Magiska stenkvällar där Kundklubbsmedlemmar bara betalade 20 kr för fikat. 

Kristallrummet är inte ett jättestort företag även om många som inte varit inne hos oss tror det efter att bara ha sett vår webbshop. All vår personal jobbar hårt för att du ska få så vackra och fina varor som möjligt och vi är tacksamma för all feedback som hjälper oss att växa och frodas. 

Coronakrisen:

Just nu ger vi våra kundklubbsmedlemmar 5% direkt rabatt när man handlar över webshoppen. Rabatten gäller inte kunderna i butik därför att vi vill stimulera er att handla över nätet och inte komma in i butiken. 

Gå med i Kundklubben genom att fylla i dina uppgifter här >>

Håll dig uppdaterad på information, kampanjer och erbjudanden från Kristallrummets Kundklubb


Prenumerera eller avregistrera dig från Kundlubbens informationsmail
Namn
E-postadress
 

Vår policy för e-postadresser