Kristallrummets butiker i Stockholm

Kristallrummet poster

Vi har två stycken fysiska butiker i Stockholm samt vår stora webb-shop. Kristallrummets flagshipstore och första butik ligger på Västerlånggatan 21 i Gamla stan. Den fyller 30 år 2020! Kristallrummets större butik på Hökens gata 6 intill Götgatsbacken på Slussen i Stockholm har funnits sedan 1993.

Covid-19
I båda butikerna har vi handsprit tillgängligt och vi rekommenderar våra kunder att sprita händerna både innan och efter besöket. Våra kunder tar själva ansvar för att hålla avståndet i butikerna.

Butikernas öppettider samt mer information hittar du genom att trycka på de rosa länkarna!

Kristallrummet Gamla Stan

Kristallrummets butik på Västerlånggatan är en liten skattkista med magiskt vackra smycken, kristaller och stenar. Här hittar du ett mycket stort urval av bärnstenssmycken, silversmycken med ädelstenar. Bärnsten hittar du gott om hos oss! Majoriteten av våra bärnstenssmycken är handgjorda, vilket gör varje smycke unikt. Kontakta personalen i butiken genom kontaktformuläret här.

Kristallrummet Slussen

Kristallrummets stora butik på Hökens gata 6 har ett stort sortiment av Kristallrummets alla varor inkl. ett bra sortiment av pärlor på tråd och andra smycketillbehör samt det stora lager av trumlad sten, kristaller och mineral vi har här. Kontakta personalen i butiken genom kontaktformuläret här.