Kristallrummets butiker i Stockholm

Kristallrummet poster

GAMLASTAN & SLUSSEN

Vi har två stycken fysiska butiker i Stockholm samt vår stora webb-shop. Kristallrummets flagshipstore och första butik ligger på Västerlånggatan 21 i Gamla stan. Den fyllde 30 år 2020! Kristallrummets större butik på Hökens gata 6 intill Götgatsbacken på Slussen i Stockholm har funnits sedan 1993, snart dags igen för ett 30-års firande!

Covid-19
Restrektionerna har släppt och vi tar åter emot våra kunder fullt ut. I båda butikerna har vi fortfarande handsprit tillgängligt.  

Butikernas öppettider samt mer information hittar du genom att trycka på de rosa länkarna!

Kristallrummet Gamla Stan 08-790 30 33

Kristallrummets butik på Västerlånggatan är en liten skattkista med magiskt vackra smycken, kristaller och stenar. Här hittar du ett mycket stort urval av bärnstenssmycken, silversmycken med ädelstenar. Bärnsten hittar du gott om hos oss! Majoriteten av våra bärnstenssmycken är handgjorda, vilket gör varje smycke unikt. Kontakta personalen i butiken genom kontaktformuläret här.

Kristallrummet Slussen 08-714 88 10

Kristallrummets stora butik på Hökens gata 6 har ett stort sortiment av Kristallrummets alla varor.  Vi har ett bra sortiment av pärlor på tråd och andra smycketillbehör samt det stora lager av trumlad sten, kristaller och mineral. Kontakta personalen i butiken genom kontaktformuläret här.