Julstök? Här är bra information till dig som handlar hos oss!

 

Vill du ha del av våra juliga rabattkampanjer och härliga presentförpackningar ska du titta här >>

 

Förlängd ångerrätt till den 10/1-17

För att göra din julhandel så trygg och smidig som möjigt har vi förlängt dina möjligheter att lämna tillbaka eller byta dina varor t.o.m den 10/1-17

Tänk på att du måste alltid ha ett giltigt köpbevis. Vill du ångra ett köp som du gjort i någon av våra fysiska butiker kan du antingen komma till någon av våra butiker och byta eller få pengar tillbaka. Du kan också skicka in din vara samt ditt kassakvitto och dina önskemål till vår kundtjänst.
Adress: Kristallrummet, Hökens gata 6, 116 46 Stockholm. Det tar minst en vecka för oss att åtgärda det. 
Du kan för närvarande inte ångra ett köp gjort i webbutiken, i någon av våra fysiska butiker. Vårt kassasystem är inte ihopkoplat och det tar för lång tid att få fram information om order, betalningssätt, retur osv från webbutiken när vi står i kassan i någon av våra fysiska butiker. Ett köp gjort i webbutiken måste alltid ångras i webbutiken om du inte tagit speciell kontakt och vi ordnat något speciellt just för dig. När du skickar tillbaka varor köpta i webbutiken debiteras du alltid frakt och ev fakturaavgift på det köp du gjort. Du betalar också returfrakten själv om du inte är med i kundklubben. Kundklubbsmedlemmar har gratis returfrakt. Produkten skall vara oskadad, oanvänd och packad i originalförpackningen. Kristallrummet kommer ej lösa ut paket mot postförskott.
Öppet köp och bytesrätt gäller EJ på våra REA eller fyndprodukter.

Få våra fantastiska julerbjudanden direkt till din e-postlåda. 

Prenumerera på nyhetsbrevet för att få våra erbjudanden. Fyll i ditt namn och epostadress så får du ett nyhetsbrev direkt i din mailbox, om det kommer till din skräppost ska du bara godkänna avsändaren som icke skräppost i ditt mailprogram. 

Namn
Skriv din e-postadress
Prenumerera nu!
 
Vår policy för e-postadresser

Sista beställningsdag för varor som ska vara framme innan julafton

18/12 kl 10.00 för varor som ska skickas med DHL Servicepoint

19/12 kl 10.00 för varor som kan skickas som vanligt brev med posten (ej registrerat)

OBS! Vissa orter i Sverige har mycket längre leveranstid. Kolla ditt postnummer hos DHL själv här >> så får du reda på hur läng tid ditt paket tar att leverera.