Att blicka framåt och ta hjälp av stenarna

Nu är det dags för att lägga det gamla bakom sig.

Kanske var det ett glatt och ljust år, kanske ett mörkt och dystert? Oavsett så väljer vi nu att blicka framåt och se det ljusa, nya, spännande och ovissa! 

Vi på Kristallrummet har i många år arbetat med att plocka fram vår själs drömmar och intentioner för att kunna förverkliga dem. Ett nytt år är det bästa tillfället att uttala det du och ditt hjärta längtar efter och börja söka stöd att förverkliga det på riktigt. 

Vet du inte vad du vill? Du kan ta hjälp av stenarna och göra en Kristalläsning för att se vad stenarna säger om vad du ska fokusera på i år. Du kan också använda dina stenar och den energi de förmedlar till dig för att ladda dina batterier med det du vill och för den resa som ditt liv tar under kommande år. Du kan även läsa mer om vårt Stenorakel för att få tillgång till hur du kan jobba med stenarna, kristallerna och deras energier.

År 2020 fyller Kristallrummet 30 år! 

Det kommer vi att fira på många olika sätt. Följ oss genom att prenumerera på nyhetsbrev, gå med i kundklubben eller hänga på sociala media med oss. Det blir fullt med överraskningar!