Emeli butikschefEmeli 

Utöver min roll som butikschef på Kristallrummet i Gamla Stan arbetar jag som inredningsstylist, designer och meditationsledare i  inrednings- och livsstilsföretaget {A Conscious Space}.
Efter många år i designbranschen flyttade jag till Berlin där jag arbetade som frilansande stylist och designer, utvecklade min spirituella sida och hittade hem till mig själv. Mina fyra år i Berlin inspirerade mig till att tänka ännu mer hållbart och att utnyttja de resurser som finns till hands - för miljön, själen och plånboken.

Ganska snart kom jag i kontakt med Reiki, kvinnocirklar, kristall-healing och conscious festivals och mitt intresse för kristaller och deras egenskaper väcktes på nytt. Tillbaka i Stockholm skadade jag mig och började meditera dagligen som en del av min rehabilitering. Meditation har nu blivit ett arbetsverktyg och ett sätt att fördjupa min intuition och lyssna inåt.

Det är otroligt givande att lära sig något nytt av alla våra kunniga och passionerade kunder och jag älskar att inspirera, entusiasmera och guida rätt bland våra produkter.

Varje morgon innan vi öppnar brukar jag smudga butiken i Gamla Stan för att bjuda in ny energi och balans.

För daglig inspiration - följ mig på Instagram: http://www.instagram.com/linaemeli

Här kan du lyssna på en guidad meditation med Emeli på appen Insight Timer:
A Conscious Space - Guided Journey To Your Sacred Space