Gör din egen Mala med oss

Smycken för dig som älskar Yoga - Yogasmycken!

Kristallrummets Yogasmycken är designade av och för människor som älskar Yoga, även Yogagirl och många andra Yogisar använder våra yogasmycken!

Här finner du en samling malor, halsband med det heliga antalet 108 pärlor från Bali och Kristallrummet tillverkar egna yogamalor med vackra ädelstenar, sidentofsar och silverpärlor. Du kan också komma på kurs och göra din egen kraftmala! Tryck på bilden bredvid och boka. 

Vi har också ljuslyktor eller saltstenslampor som skapar stämning och bra energi i din yogahörna. Bergkristallkluster och ametist är också uppskattade stenar att ha med sig vid yogamatten. 

Yogasmycken kan vara allt som inspirerar dig att göra yoga. Ge dig lite tid att surfa runt bland allt det vackra, läs och låt dig inspireras. För många Yogautövare är AUM-tecknet en uppskattad symbol.

2014 sponsrade vi Yogagirl Rachel Brathen med våra fina Mala Spirit malor med ädelstenar och rudrakshafrön. Yogagirl Rachel fick också kristaller till alla sina deltagare. Det var jätteuppskattat. 

Kristallrummet har ett stort urval av smycken som inpirerar till hälsa, välmående och personlig utveckling!

yogagirl yogasmycken yogamalor

Vi har ett samarbete med tidningen Yoga för dig och Yogagalan för att inspirera till mer yoga och välmående hos våra kunder. 

Varor
12 36 72
Totalt 318 poster
Sida 1 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9