yogasmyckenSmycken för dig som älskar Yoga - Yogasmycken!

Kristallrummets Yogasmycken är designade av och för människor som älskar Yoga, även Yogagirl och många andra Yogisar använder våra yogasmycken!

Här finner du en samling malor, halsband med det heliga antalet 108 pärlor från Varumärken från både Sverige, Asien och Amerika.

Kristallrummet tillverkar egna yogamalor med vackra ädelstenar, sidentofsar och silverpärlor.

Du hittar också många fina, tuffa och snygga armband som många också kunde kalla yogasmycken. Många av våra produkter i webbutiken passar för dig som är en äkta Yogi.

Ge dig lite tid att surfa runtbland allt det vackra, läs och låt dig inspireras. För många Yogautövare är AUM-tecknet en uppskattad symbol. Yogasmycken kan vara allt som inspirerar dig att göra yoga. Och yoga kan ju vara väldigt mycket olika saker... 

2014 sponsrade vi Yogagirl Rachel Brathen med våra fina Mala Spirit malor med ädelstenar och rudrakshafrön. Yogagirl Rachel fick också kristaller till alla sina deltagare. Det var jätteuppskattat. 

yogagirl yogasmycken yogamalor

Kristallrummet har ett stort urval av smycken som inpirerar till hälsa, välmående och personlig utveckling!

Vi har ett samarbete med tidningen "Yoga för dig" för att inspirera till mer yoga och välmående hos våra kunder. Här hittar du en yogatidning med massor av läsning om yoga!

Njut av våra yogasmycken!

 
Produkter
12 36 72
Totalt 54 poster
Sida 1 av 2
1 2