Hem » Kristaller efter intention » VÅGHALSEN - THE DAREDEVIL

KRISTALLER OCH STENAR FÖR DEN SOM TAR RISKER 

SVART AGAT, KORALL, PYRIT

För upplevelsen av att ta ett steg till, att våga utöver det vanliga, att överraska sig själv med nya beslut och gå utöver sina egna gränser på ett medvetet, närvarande och lekfullt sätt. Du vågar! Hoppa rakt in i det nya nu! Våghalsen vill ge dig känslan av att leva till 100%.

Ibland känner kanske du också den där lilla svansen som viftar och små hornen som håller på att växa ut. Det som kallas att vara full i fan. Har du också två röster? En som säger: Gör det, gör det nu!" Och en annan röst som säger: "Nej, nej akta dig. Gör det inte". Har du också vänt om, sprungit hem igen och hittat tusen argument för att det var jättebra att inte våga? Men sen, helt ärligt, så vet du att du missade? 

Här är stenarna för dig som vill ta chansen nästa gång den dyker upp. Du som vill vara vaken i din vardag, inte sitta fast i känslor av misslyckanden och låta dig lockas av det som lockar dig.

Den svarta agaten står för närvaro i vardagslivet, den för dig till en djupare plats inom dig där varje ögonblick är nytt. Du är inte en fånge i ett monotont vardagsliv. Du är här och nu. Korall är en sten för passion och energi, kontakt med sina känslor och upplevelsen av att vara på väg frammåt. Just nu behöver du inte titta bakåt. Det är bara att köra! Pyrit är en sten för lycka, humor och upplevelsen av obegränsade möjligheter. Allt som en Daredevil behöver. 

Pyrit för lekfullheten, begäret och visheten i att våga ta risker. Korall för att du lärt dig av dina misstag och läkt såret från obesvarad kärlek. Svart agat för självklarheten att göra det okända till känt genom att utforska det.

Affirmation:
Just nu tar jag ett steg till.
        
”De enda människor som aldrig misslyckas är sådana som aldrig försöker”
Okänd, svenskt talesätt

Tillverkning och design av Kristallrummet. 

Varor
12 36 72
Totalt 48 poster
Sida 1 av 2
1 2