Hem » Kristaller efter intention » UTMANA DINA RÄDSLOR

KRISTALLER OCH STENAR FÖR ATT UTMANA DINA RÄDSLOR

OBSIDIAN OCH CHAKRASTENARNA

Varje rädsla döljer en styrka. Låt inte dina irrationella och undermedvetna rädslor styra ditt liv. Lita till ditt högre medvetande och till den subtila kraft som flyter genom din kropp. Varje chakrasten står för ett speciellt chakra och aspekt av oss människor. Kärlek är rädslans motsats. Vi behöver återvända till vår inre kraft och jobba på att bibehålla en bra kontakt med vår själ, vårt inre.

Affirmation: Jag är villig att släppa mina rädslor. Jag litar på livet.

”Fear is powerful, but your soul is unafraid. Find your soul and it will dissolve your suffering .”

- Deepak Chopra

Möta dina rädslor ceremoni

1. Skapa en plats i ditt hem där du kan lägga dina obsidianstenar eller smycken. Det ska vara en undanskymd plats, kanske i badrummet, i köket eller utomhus om du har en trädgård. Gärna nära jord eller rinnande vatten. Använd inte sovrummet eller vardagsrummet eftersom du inte vill att dina rädslor och tunga energier ska stanna kvar i ditt vardagsliv eller när du sover. Platsen du skapar ska vara ett altare där du hedrar dina rädslor och vad de kan lära dig om dig själv och hur de hjälper dig att navigera rätt. Tänk på dina rädslor som dina vänner. 

2. Skriv ner på ett papper vilka rädslor du har som du vill lämna bakom dig. Här är det viktigt att du är ärlig med dig själv. Ingen annan ska läsa ditt papper, det är bara för dig. Skriv ner de tre rädslor som du tycker är viktigast. Om du kommer på många fler rädslor som håller dig i ditt grepp så kan du göra en till ceremoni med dem vid ett annat tillfälle. Tänk på att det också är bra att vara rädd och försiktig i vissa sammanhang. Lär dig att skilja på när du är rädd på grund av att du är skrämd från det förflutna eller inte litar på dig själv och när du faktiskt kanske utsätter dig för något farligt. Rädsla är mycket bra att känna när man behöver den...

3. Tänd en salvia och rena stenarna och smyckena och din egen aura samt platsen där du är.

4. Blunda, ta några djupa andetag. Samla dig i dig själv.

5. Läs långsamt de olika rädslorna gärna högt för dig själv. Föreställ dig att obsidianstenarna eller smyckena är som magneter för din tunga energi och för dina rädslor. De suger åt sig rädslorna som om rädslorna är rök som blåser åt de svarta stenarna och dras in i dem.

6. Skriv ner på samma lapp som du skrev rädslorna. Skriv för varje rädsla, vad du kan göra eller hur det känns när du inte är rädd för just detta längre. Vad gör du då? Hur känns det? Hur mår du? Vad händer? Vik ihop lappen, lägg den under stenarna/ smyckena. Låt allt ligga där i en månad.

7. Efter en månad eldar du upp pappret och tackar dina rädslor för att du har fått utvecklas som människa. 

Den här ceremonin kan du göra hur många gånger som helst. 

 

Varor
12 36 72
Totalt 91 poster
Sida 1 av 3
1 2 3