Hem » Magiska kristaller A-Ö » Turmalin, svart

Svart turmalin - Schörl

Svart turmalin eller schörl som den också kallas är ett kraftfullt svart mineral som förekommer i kristaller ofta omgivna av kvarts som modersten. Helare, magiker och shamaner har använt svart turmalin för att skydda sig mot onda krafter och få kontakt med jordandarna. Den sägs också kunna ta bort blockeringar i sinnet, inspirera till klarhet kring rädslor, ge närvaro till mod och insikter omkring sina egna begränsningar. Svart turmalin sägs grunda dig och sätta dig i kontakt med jordens kraft.

 svart turmalin schörl

Många healers anser att svart turmalin är renande för alla chakran, att den absorberar negativ energi och hjälper dig att transformera neagtiv energi till positiv. Du kan placera den i fyra hörn i ditt hem eller rum för att skapa en beskyddande aura i den miljö du lever eller arbetar i. 

Turmalin är en av de svarta stenarna som sägs beskydda dig, stödja dig att möta dina rädslor och lindra ångest. Svarta stenar representerar mörkret, det okända, det vi inte vet. Att möta det okända är healing, att vila i mörkret är att integrera delar av dig som du kanske inte känner. Turmalin bär jordens kraft till dig. Vila, möt mörkret, anta utmaningen!

Varor
12 36 72