Hem » Kristaller efter intention » TANTRA & SEXUALITET

KRISTALLER OCH STENAR FÖR MEDVETEN & NÄRVARANDE SEXUALITET

karneol, granat, jordgubbskvarts, gul kalcit, aventurin, amazonit, lapis lazuli och ametist

Tantra, celebrate sex! Fira din sexualitet! För upplevelsen av att livsenergin flödar fritt i din kropp och att du är närvarande i din sexualitet. Den sexuella kraften ger dig ökad närvaro och välbefinnande i ditt vardagsliv.

Karneol för balanserade relationer och medvetenhet runt beroende, obeorende och medberoende. Chakrastenar tillför energi till varje chakra och glädjen att fira varje del hos dig själv som tillsammans ger helheten.

Affirmation: Jag är avslappnad, självsäker och öppen för vem jag är, sexuell njutning och orgasm.

Sex is part of nature. I go along with nature.”

― Marilyn Monroe

Sexualiteten är kanske den starkaste kraften i oss människor. Genom årtusenden och genom olika kulturer och trosföreställningar har vi förhållit oss till den kraften på olika sätt. Vi vill belysa att sexualitet är något som finns mellan människor som en möjlighet att höja sin energinivå, sin insiktsfullhet och närvaro. Dren sexuella energin kallas även kundalini i urgamla Indiska sätt att försöka förklara och förstå människan. I en frisk, hälsosam, människa flödar Kundalinikraften genom kroppn, i alla chakra, och hjälper oss att förhålla oss öppet, närvarande och fritt från dömanden och negativitet. Livsenergin, den sexuella energin eller kundalinikraften hjälper oss att leva helt ut och älska vårt liv som det är. Att ha ett öppet energisystem i kroppen påverkar själen och vårt psykiska välmående. Att höja energin hos vår  livskraft kan ändra vår upplevelse av livet på ett ögonblick. 

Tantra är en riktining inom buddismen som syftar till att vara närvarande i vardagslivet och ta vara på de möjligheter till förhöjda livsenergier som finns i vardagen. Sexualiteten är en sådan aspekt av vår vardag. Sexualiteten finns alltid där. Livskraften flödar extra när vi blir sexuellt upphetsade, attraherade och förstås också i det sexuella mötet med en annan människa. Även möjligheten i att möta sin rädsla är en del av ett tantriskt förhållningssätt. 

Vi har valt karneol som basstenen för den här energin för att understryka att sexualitet som höjer medvetandeenergin är ett möte mellan två fria människor. Karneolens energi balanserar andra chakrat, platsen för beroende, oberoende och medberoende. Naveln är platsen där vi fick all vår näring som foster. När den klipptes av började vår resa att bli egna individer. 

Många menar att upplysning (eller om du vill kalla det självförverkligande, enhet med universum eller gud eller vad du föredrar) är när hela chakraenergin har rest sig som en orm (Kundalini) i ryggraden och direkt ger sin energi till de tallkottekörteln och hypofysen högst upp i huvudet och rent fysiskt "lyser upp" hela insidan på varelsen. Det här tillståndet ger en direkt klarhet, extrem närvarokänsla och total förnöjsamhet. 

De andra chakrastenarna i detta speciella chakraarmband är granat, jordgubbskvarts, gul / guld kalcit, aventurin,  amazonit,  sodalit och ametist. Läs mer om de olika stenarna genom att trycka på varje stennamn. 

 

Varor
12 36 72
Totalt 103 poster
Sida 1 av 3
1 2 3