KRISTALLER OCH STENAR FÖR TACKSAMHET

Vad är du tacksam för idag?

REGNBÅGSMÅNSTEN, ÄNGELKVARTS, MORGANIT

 Ju mer tacksamhet du fyller ditt liv med, ju mer kommer du att ha att vara tacksam för.  Tacksamhet genererar sig själv. Börja dagen med att svara på frågan: Vad har jag att tacksam för idag? Ditt liv kommer säkert att förändras till det bättre. Enkelt och kraftfullt.

Vi har valt ut regnbågsmånsten, ängelkvarts och morganit som de kristaller som ger oss upplevelsen av tacksamhet. 

Regnbågsmånsten för energin av ljus, glädje och att vi är välsignade med så mycket mirakler och energi i våra liv. Regnbågsmånstenen får oss att förundras och känna att livet är stort och magiskt. 

Ängelkvarts för att uppmärksamma att änglarna vakar över oss och att deras välsignelser glimmar som regnbågarna i ängelkvartsen. Varje ögonblick singlar nya glimmrande energier över oss som osynliga snöflingor. Allt du behöver göra är att ta emot. 

Morganit för kärleken till livet och allt som hjälper dig att växa som människa. Morganiten vill stödja dig att öppna upp och ta emot allt det som livet erbjuder dig. Säg ja!

Affirmation: Jag tackar livet, varje cell i min kropp är fylld av tacksamhet.

”Gratitude opens the door to... the power, the wisdom, the creativity of the universe. You open the door through gratitude.”
– Deepak Chopra

 

 

 

 

OBS! Notera att kristallhealing är andlig inspiration och ett mentalt och känslomässigt energistöd för läkande inom alla områden. Kristallhealing stöder den läkande människan. Det ersätter inte traditionell sjukvård!

Varor
12 36 72