smycken för män manssmycken

Här har vi samlat ett urval av Kristallrummets smycken som män har uppskattat och använt. Själva tycker vi att många av våra smycken är väldigt "unisex" men vissa av våra hängen, halsband, armband och ringar har uppskattats mer av män.

Många av Kristallrummets smycken passar både män och kvinnor. Det är väldigt få av våra smycken som inte skulle passa på en man även om de flesta av våra kunder är kvinnor. Våra smycken är fram för allt framtagna för stenarnas fantastiska färger och former och för de som vill för det budskap eller för den närvaro en sten kan skapa kring mänskliga kvaliteer och egenskaper. På vår sida för manssmycken har vi valt att visa några smycken som män ofta väljer och som uttrycker eller symboliserar kraft, styrka, kärlek och närvaro. Välj själv vilken man du vill vara eller vilka krafter du vill ta in i ditt liv.

Du som ska köpa en present till din man eller vän kan säkert hitta ett smycke som passar en både kärleksfull, stark, kraftfull och närvarande man.

Här hittar du smycken för män som du kan hedra din man eller pojkvän med. Ett smycke är en tidlös present. Kristallrummets smycken för män är ett urval av våra smycken.

 
Produkter
12 36 72
Totalt 75 poster
Sida 1 av 3
1 2 3