Rött - livskraft och passionjaspis kula

Den röda färgen väcker vår attraktion och vår lust. Den gör oss upphetsade, ivriga, pigga och mer alerta.
Använd rött när du vill attrahera och väcka, skapa känslor av lust och upphetsning. Var inte rädd för det röda – det är liv!
Rött är bra när du ska dra igång ett projekt, starta något nytt, ta dig ur en svacka, bryta negativa mönster, pigga upp dig själv och din omgivning. När du vill ta dig ur soffan och sätta igång.

Attraherar och utmanar  rott3.jpg

Rött är också en självklar färg för en kvinna som vill attrahera en man. Det är dock inte lika säkert att en kvinna dras till en man som är klädd i rött! Beroende på att vi kan spela lite olika roller i mötet mellan man och kvinna får du pröva dig fram. Vi lever också i en tid av förändrade könsroller så troligtvis är rött en färg som får alla parter att vakna till.
Använd inte rött om du känner dig osäker på din omgivning, anar aggressivitet omkring dig (som du inte vill dra på dig) eller vill skapa lugn och ro. Ha rött i sovrummet om du vill skapa en lustfylld atmosfär men se till att du kan ta bort det röda så att du får lugn och ro och en god sömn.
Adrenalin, ett hormon som styr våra flykt och kampreaktioner och som får hjärtat att slå snabbare reagerar på rött. ”Att se rött” är ju som bekant ett talesätt som uttrycker ilska. Vi ser röda saker fortare och de framträder som om de vore närmare.
Röda stenar är bland andra rubin, granat, röd jaspis, korall och mokait.

Varor
12 36 72
Totalt 77 poster
Sida 1 av 3
1 2 3