KRISTALLER FÖR RIKEDOM

pyrit, aventurin, bergkristall

För upplevelsen av närvaro, tacksamhet och ansvarstagande omkring det materiella flödet i ditt livet. Närvaro för att kunna se verkligheten som den är, tacksamhet för det som finns just nu och ansvar för dina drömmar och din längtan.
    
Pyrit för lätthet, lekfullhet och enthusiasm kring pengar, aventurin för att känna jordens överflöd i hjärtat och göra rätt val, bergkristall för klarhet och för att höja din energi runt det materiella och inte vara låst i trista föreställningar.


Affirmation:
Jag är tacksam för all rikedom i mitt liv, jag har allt jag behöver för att ta nästa steg.
        
”I had no idea that being your authentic self could make me as rich as I. If I had, I’d have done it a lot earlier.”
- Oprah Winfrey

kassabok för rikedom

Skapa överflöd och rikedom i ditt liv

När du bär smycken eller pryder ditt hem med stenar och kristaller som har en klar och tydlig intention ger du kraft till det du vill. Det bästa är om du kan skapa rutiner och gärna en ritual runt ditt föremål så att du laddar kraften i stenen eller kristallen. Meditera på och upplev din intention varje dag. Se och känn hur det redan har hänt, känn glädjen med att ha en bra ekonomi. Skriv din intention på en lapp och ha den på ditt överflödsaltare. Du kan läsa mer på våra sidor om Feng Shui hur de gamla kineserna tänkte om att inreda för överflöd och bra energier. Du kan använda vår rikedomspåse eller våra armband för att varje dag ge dig själv energin av överflöd och rikedom. Ta hjälp av dessa stenar, kristaller och produkter för att manifestera rikedom. Flera av dessa varor har en utförlig beskrivning hur du ska gå till väga. Våga ta steget!

Ett klockrent sätt att få mer pengar i ditt liv är att använd vårt kassaboksblad för att få koll på dina utgifter. Ladda ner den här >> Skriv ut och fyll i varje dag i en månad för att bli närvarande till vad du gör av med pengar på. Det är första steget att bli ekonomiskt fri är att få koll. Låt kristallerna och stenarna stödja dig och höja din närvaroenergi. 

Kristallnät för rikedom

Använd ett kristallnät för att skapa mer energi för materiell balans, överflöd och rikedom i ditt liv! Här hittar du en bild som du kan skriva ut och använda som bas för ditt kristallnät. När du mediterar över ett kristallnät är det viktigt att du slappnar av och låter tankarna komma och gå som de vill. Det ger dig ökad kontakt med din intuition och du får kontakt med energin i kristallnätet.

Varor
12 36 72