HITTA DIN PASSION OCH LÅT KRISTALLERNA STÖDJA DEN

KORALL, GRANAT, KARNEOL, RUBIN

Passion är medicin mot stress. När du är passionerad för något ökar påslagen av positiva hormoner i kroppen och fysiska reaktioner som stress minskar. Dessutom blir du glad, känner meningsfullhet och närvaro. Mer passion i livet!

Det finns två typer av passion: Den harmoniska passionen som ger dig entusiasm, glädje och vilja att fokusera på det du gläds över eller den besatta passionen som man kan likna vid ett berusat tillstånd och som skapar en beroendeproblematik som tvingar dig att försöka upprepa negativa situationer. 

Om du inte känner att du har så mycket passion i livet så behöver du lära dig att tillåta passion och upphetsning i ditt liv. Du kanske har tankar som "nej de är ingen mening", "jag orkar inte", "allt är tråkigt", "jag vill inte", "Jag kan inte", "ingen bryr sig". Ta med passionsstenarna på din dag, meditera med och låt dem påminna dig om passionens energi.

Vi har valt  Karneol för självklarheten i att möta livet, andra och dig själv med aptit, lust och livsglädje. Karneol är en sten för närvaro i sig själv och ett expansivt engagerat förhållande till allting. Karneol står för bra relationer där du känner både fri och i gemenskap samtidigt, närhet och positiva känslor. Karneol är en sten för andra chakrat. 

Korall för att lämna såren av svek och obesvarad kärlek bakom dig. Låt korallen bära med sig känslan av havets djup, låt vågorna spola bort resterna av bitterhet och gamla sorger. Våga förlåta dig själv så att livet kan komma med ny energi. Det är för din skull du glömmer gamla förorätter. Låt visheten växa! 

Granat för att attrahera det i livet du brinner för. Ge energi till det som fångar din uppmärksamhet. Det du dras till och det som dras till dig har ett budskap att förmedla. Låt dig lyssna på det och tillåt granat att stödja dig på den vägen där din lust och passion finns. 

Rubin för styrkan i ditt rotchakra och den transformerande kraften som bor inom dig, som du alltid kan lita på och som är lever med din visdom.

"Passion is energy. Feel the power that comes from focusing on what excites you."

 Oprah Winfrey

Varor
12 36 72
Totalt 94 poster
Sida 1 av 3
1 2 3