Hem » Handla efter sten

Om magiska stenar: Nycklar till närvaro

Stenar och kristaller med energi, kristaller som betyder, har ett budskap och en mening

Stenar och kristaller har i årtusenden använts i medvetandegörande, helande och magiska syften. Talismaner och heliga ting har tillverkats av ädelstenar och kristaller sedan urminnes tider.

Det finns en lång tradition av att ge stenar ett symboliskt värde för att låta det påverka undermedvetna och omedvetna strömningar i vårt inre. Detta förbundet med den kraft som allt levande (inklusive stenar) besitter gör stenarna till utmärkta redskap för vår egen personliga växt och självförverkligande.

Magiska stenar och deras betydelse

Kom på en healingkväll med magiska stenar! Vanya Pernilla Mårtens, en av Kristallrummets grundare som jobbat med kristaller och healing i mer än 25 år leder kvällen där du kan pröva på och uppleva kristallernas magiska värld! 

Se Kristallrummets alla kurser i kristalläsning, kristalhealing och magiska stenkvällar >>

Här hittar du massor av olika sorters ädelstenar och mineral samt deras magiska egenskaper och energier. Tryck på den blå textlänken för att läsa om stenen.

Fotograf: Karolina Serenander

OBS! Notera att kristallhealing är andlig inspiration och ett mentalt och känslomässigt energistöd för läkande inom alla områden. Kristallhealing stöder den läkande människan. Det ersätter inte medicinsk behandling och traditionell sjukvård.

 
Produkter
12 36 72
Totalt 505 poster
Sida 1 av 15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11