Hem » Magiska kristaller A-Ö

OM MAGISKA STENAR: NYCKLAR TILL NÄRVARO

KRISTALLER A-Ö

Stenar och kristaller med energi, kristaller som betyder, har ett budskap och en mening

Här hittar du massor av olika sorters ädelstenar och mineral samt deras magiska egenskaper, betydelse och energier. Stenar och kristaller har i årtusenden använts i medvetandegörande, helande och magiska syften. Talismaner och heliga ting har tillverkats av ädelstenar och kristaller sedan urminnes tider. 

Det finns en lång tradition av att ge stenar ett symboliskt värde för att låta det påverka undermedvetna och omedvetna strömningar i vårt inre. Detta förbundet med den kraft som allt levande (inklusive stenar) besitter gör stenarna till utmärkta redskap för vår egen personliga växt och självförverkligande. 

Här kan du läsa mer om kombinationerna av kristaller och stenars betydelse, energi och egenskaper.

Magiska stenar och deras betydelse

Kom på en healingkväll med magiska stenar! Vanya Pernilla Mårtens, en av Kristallrummets grundare som jobbat med kristaller och healing i mer än 25 år leder kvällen där du kan pröva på och uppleva kristallernas magiska värld! 

Se Kristallrummets alla kurser i kristalläsning, kristalhealing och magiska stenkvällar.

OBS! Notera att kristallhealing är andlig inspiration och ett mentalt och känslomässigt energistöd för läkande inom alla områden. Kristallhealing stöder den läkande människan. Det ersätter inte medicinsk behandling och traditionell sjukvård.

Varor
12 36 72
Totalt 884 poster
Sida 1 av 25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11