KRISTALLER OCH STENAR FÖR MOD

AMAZONIT, KARNEOL, AVENTURIN

Mod är så mycket. Det krävs mod att leva och anta den utmaningen varje dag. Mod behöver du när du ska möta dina rädslor, bryta upp med destruktiva mönster, våga växa som människa och se dig själv ur nya perspektiv. Vad du använder ditt mod till beror på dig. Mod kan inte finnas om du inte är rädd. Lyssna på din rädsla. Då vet du vad du behöver modet till. Ta chansen och visa världen från din modiga sida!

 Vi har valt amazonit för frihet, för att gå sin egen väg och själv ta ansvar för sitt liv. Den är stödjande vid all slags förändring. Karneol är också en sten för mod. Den står för balans i relationer, för att samla oss och få kontakt med vårt navelchakra och lyssna på oss själva. Karneolen stödjer oss att vara äkta, autentiska och leva nära oss själva. Aventurin är hjärtats sten. Den stöder oss att lyssna på hjärtat i alla slags beslut. Den gröna färgen är lugnande och harmoniserande. 

Tips: Gör en lista på allt du är rädd för och en plan för hur du ska ta dig igenom och möta dina rädslor! (Blanda inte ihop rationella och irrationella rädslor. Det är viktigt att känna rädsla och få adrenalin när riktig fara närmar sig.)

Tänk på vad Jonathan i Bröderna Leijonhjärta sa: ”Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa utan bara en liten lort.”

Lycka till!

Varor
12 36 72
Totalt 52 poster
Sida 1 av 2
1 2