Hem » Magiska kristaller A-Ö » Mandarinkvarts

Mandarinkvarts

Mandarinkvarts kallas Tangerine quartz på engelska och är en orange kvarts. Det är hematit i kombination med vatten som ger en rostiga orange och lite guldig ton.

Mandarinkvartsen ger energi och närvaro till ditt sätt att relatera med andra människor, med dig själv och med livet. Orange kvarts eller mandarinkvarts påminner oss om att hålla en sund balans mellan de givande och mottagande aspekterna av våra relationer med vänner, familj och vår partner.

Den sägs stödja dem som lätt känner sig splittrad eller känner panik och skapar i stället ett centrerat lugn och en känsla av helhet. Mandarinkvarts sägs även bidra till att läka trauma genom att öka kontakten med oss själva och vår sanning. Vi känner oss helare och mer i balans. 

Dessutom är den en sten för sanning och klarhet: Om du ofta anklagar andra och upplever att saker och ting i ditt liv är andras fel så hjälper mandarinkvartsen dig att ta hem sanningen och kraften till dig själv och börja jobba med dina mönster, trauman och ”mindset”.
Chakra: navelchakrat och hjässchakrat

Varor
12 36 72