Hem » Kristaller efter intention » LET GO & SLÄPP TAGET

LET GO OCH SLÄPP TAGET MED KRISTALLER OCH STENAR

Ametist, obsidian och labradorit.

 

Släpp taget om det du inte behöver. Bär inte med dig det förflutna, möt livet här och nu. Bli medveten om dina mönster, dina vanor och dina tankar. Ta makten och lev fri från dina egna begränsningar!

Ädelstenarna ametist, obsidian, labradorit. Ametist för att släppa, vara här och nu och ha tillit till helheten, obsidian för att inte fastna i rädslan utan möta den och labradorit för att lita till ljuset inom dig.

Affirmation: I tillit och tillförsikt släpper jag taget om det jag tror att jag vet och om det jag inte behöver.

“Everybody’s got a past. The past does not equal the future unless you live there.”

-Tony Robbins

 

Lite mer om att släppa taget

Att släppa taget betyder många olika saker för mig: Det första jag tänker på är att släppa mitt engagemang och behov av att kontrollera mitt liv in i minsta detalj och i stället låta livet få ha sin egen gång lite mer, sluta försöka styra och ställa med allt. Att släppa taget för mig är också att ge mig hän och leva livet ännu mera fullt ut. Ta tag i de där undangömda drömmarna och ge mig själv tillåtelse att ha roligt, dansa med livet och ta ut steget ännu mer.
Letta Go, som en väninna brukade säga. Letta Go , släppa taget, om begränsningar och tråkigheter. Letta Go om nedvärdering, förminskning och tristess. Egentligen bjuda in livet lite mer.
Stenarna vi har valt är obisidan för att släppa rädsla och ge sig in i det okända, labradorit för att låta sig guidas av sin inre kraft och ametist för att vara nära den inre rösten och den större bilden.

❤️ Vanya

Kristallrummet

Varor
12 36 72
Totalt 214 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6